DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Galerie&snooker kafé KOULE

O Eviččin dort 6. srpen 2012

Vítejte na stránce snooker-galerie-koule.snadno.eu v sekci O Eviččin dort 6. srpen 2012

Prvního jednodenního turnaje po přestěhování do nových prostor Golf indoor klubu Imperiál se zůčastnilo 6 hráčů. Proto jsme mohli sehrát turnaj způsobem každý s každým bez dalších omezení. Kromě Filipa, který zareagoval jako jediný na výzvu organizátorů všichni o turnaji věděli předem, protože pomáhali při stěhování staré Koule a při sestavování hned 2 stolů. Tímto jmenovitě musíme poděkovat Bobešovi, Edovi, Hanymu a Apíkovi za nezištnou pomoc. Nakonec se za ni dočkali nevyžádané odměny v podobě permanentek, jak se na brigádníky sportovního klubu sluší. Dále musím jmenovat speciálně Donyho, který, i když se už nestíhá účastnit našich akcí, na žádost o pomoc zareagoval střelhbitě. Děkujeme Dony.

A teď už k slavné výhře. Trofeje jsme pro jednodenní turnaje ještě nepořídili, ale o výhru se nakonec bojovalo. Vítěz získal Eviččin nádherný dort.

O dort bojovali Apík, Hany, Filip, Eda, Bobeš a Pepa

Apík si s chutí zahrál svůj první snookerový turnaj. Využil svých schopností z karambolu. Tvrdý přístup k tréninku je alarmující pro všechny soupeře. Jeho šarm a humor v Kouli určitě chyběl. Ihned se stal duší klubu.

Bobeš přijel na pomoc při stěhování z daleké Prohoře. Jeho vidíme zahrávat vpředu. Pokud může, vždy se turnaje zúčastní.

Eda patřil k horkým favoritům. Zatím náš nejúspěšnější hráč České Snookerligy, reprezentant Koule Karlovy Vary.

Hany ukázal, že si zaslouží místo mezi slavnými vítězy Zlatých trenek a v době turnaje také dvojka Interligy Koule.

Filip čeká na svého soupeře a krátí si čas na billiardu. Bude dort patřit jemu?

Ještě je tu Pepa - vyhrál dva předchozí jednodenní turnaje.

Evička se ujala též všech prací se zapisováním výsledků a bavila se hrou všech účastníků.

Hany měl ještě šanci mít stejně vítězství jako Pepa, pokud by ho Eda porazil. Ale tohoto dne Pepa nenašel přemožitele a tak Hany pogratuloval vítězi a ujel domů, protože už se připozdívalo. Totéž museli i Apík s Filipem, kteří po dobojování svých zápasů již nemohli promluvit do konečného pořadí.

Kdo vydržel až do konce ochutnal i dort. Vítěz Pepa ho s radostí naporcoval.

Dort ve tvaru snookerového stolu byl zhotoven z Kivi, kandovaných třešní, zeleného želé, našlehaného piškotového těsta, jehož dvě vrstvy byly slepené rumovým kakaovým krémem. Čokoláda představovala dřevěné mantinely, černá koule byla bobule vína, hnědá koule z lískového oříšku a bílá byla z marcipánu. Zbytek koulí obstaraly barevné lentilky. Trubičky představují tága.

Závěrečné foto na památku vítězi...

Šťastný páreček po turnaji se svými pejsky Dášenkou a Amálkou. Vydařený den.